През последните години всички знаменателни дати от българския календар се

...
 През последните години всички знаменателни дати от българския календар се
Коментари Харесай

Костадинов: Днес България не е обединена и това е най-голямото предизвикателство пред Възраждане

 Open photo

 

„ През последните години всички знаменателни дати от българския календар се трансфораха в едни елементарни почивни дни и бяха изпразнени от наличие.

Предизвикателството ни е да разбираем на българите, да си спомним какво се е случило обратно през годините, какво са правили нашите предшественици, което ни кара да сме горди.

Ако желаеме да накараме и нашите деца да са горди с нас, би трябвало да работим интензивно. В момента България не е обединена и това е най-голямото предизвикателство, което стои пред „ Възраждане “.

 

Това сподели доктор Костадинов на среща с жители в град Пловдив, където е на посещаване през днешния ден.

Той уточни, че на тези избори не се отива като на избори, а се отива на един огромен референдум, по тази причина дали България ще продължи да съществува като страна, тъй като сега една огромна част от българския народ не припознава България като страна, а като колония.

„ Голямото предизвикателство пред нас е да успеем да обединим българите и да им дадем религия - в тях самите, тъй като истината е, че сега те не имат вяра в себе си, не имат вяра в България, не имат вяра в нищо.

 

И когато един човек изгуби вярата си, той губи смисъла на своя живот.

 

Това е и показателно за метода, по който се развива нашата страна през последните 33 години – 1/3 от народа ни беше изгонен отвън България или погубен, тъй като междинната дълготрайност на живота у нас понижа за последните 50 години, а това е нещо невиждано в международната история.

 

Основната цел на „ Възраждане “ е българите да си повярваме, че имаме бъдеще като народ и страна. Огромна част от хората през днешния ден не го имат вяра, освен това с съображение.

 

Вижте по какъв начин наподобява политическият ни хайлайф, погледнете блатото, в което е потънало българското общество и в което затъва българската страна.

 

Погледнете по какъв начин всяка една добра идея се очерня и се прави опит да бъде вкарана в блатото на нищетата и духовната пустош “, безапелационен бе доктор Костадинов.

Той уточни, че всичко това е измежду аргументите българите да са измежду най-бързо изчезващата нация в света.

„ И по тази причина дано на днешния 6 септември всеки един от нас да си направи равносметка, какво може да даде за отечеството, тъй като спасението не може да се случи от един или двама, от организация или партия – спасението може да се реализира единствено в случай че всички ние работим дружно “, сподели още доктор Костадинов.

Посещението на доктор Костадинов в града продължава със срещи с жители на предизборната шатра на „ Възраждане “, която е ситуирана пред входа на Централната поща.

След това той ще бъде част от публиката на плануваната от 19:00 ч. историческата възстановка в формалната стратегия на града.
Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Време е за Възраждане!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР